Ivanić otkrio šta je najveća snaga Crvene zvezde!


IZVOR: Mediji - 18.05.2020 | 16:51


Fudbaler Crvene zvezve Mirko Ivanić uveren je da će njegova ekipa nastaviti tamo gde je stala kada se sezona, prekinuta zbog pandemije koronavirusa, nastavi.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

- Svi smo se uželeli fudbala i takmičarskih utakmica. Čekamo 30. maj i meč protiv Rada da pokažemo da smo vredno radili tokom pauze i da smo spremni da nastavimo borbu na oba fronta - rekao je Ivanić za klupski sajt.

On je istakao da su ambicije crveno-belih jasne, odnosno da žele da osvoje Super ligu, ali i Kup Srbije.

- Nedavno smo saznali i protivnika u Kupu, odmerićemo snage sa Inđijom. Idemo korak po korak, igra se samo jedna utakmica, dosta zavisi od inspiracije, ali sve osim pobede u tom meču i našeg prolaza bi bilo iznenađenje - rekao je Ivanić.

Pauzu u prvenstvu provodio kod kuće, a ističe da je upravo tim ono što mu je najviše nedostajalo vezano za fudbal.

- Nedostajala mi je atmosfera, saigrači, lopta, jednom rečju - tim. Upravo je tim naša najveća snaga. Uželeo sam se dolazaka na treninge, druženja sa saigračima, rada sa loptom i stvarno sam presrećan što smo ponovo na terenu. Mislim da u životu nisam iimao dužu pauzu od ove, baš je bilo neobično, ali sad smo svi tu, spremni i orni za rad - rekao je Ivanić.

Ivanić je dodao da će biti "teško i neobično" bez navijača na tribinama.

- Ali, takva je situacija svuda u svetu i to ne može da bude izgovor za nas. Navijači treba da se strpe, a mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo duplu krunu - rekao je Ivanić.