LEGENDA: Bufon otišao do navijača Lacija da im čestita trijumf


IZVOR: Republika - 15.10.2017 | 08:58


Zašto je Bufon najveći? Ukoliko ste odgledali samo jednu njegovu utakmicu naći ćete svoj razlog, zašto vam je Italijan drag. Posle jučerašnje utakmice sa Laciom je pokaza o kakvoj gromadi je reč, i sigurno je gestom pobrao još više simpatija širom sveta.

Foto: Tanjug/AP

Legenda: Đanluiđi Bufon

Lacio je posle 14 godina prvi put slavio u Torinu. Navijači i igrači crno-belih su se pokupili i otišli posle poraza u osmom kolu Serije A... svi osim jednog.

Bufon je ostao sam na terenu, otišao je do dela gde su bili smešteni navijači Lacija i čestitao im na zasluženoj pobedi. Lacijali nisu ostali dužni legendi fudbala nego su uzvratili povicima njegovog imena.

 

 

 

 

Ovim i mnogim drugim gestovima Bufon je pokazao kakav stav treba da ima svetska zvezda, što on definitivno jeste. Fudbal se promenio i menja se, a svi klinci koji vrede milione treba da "pokupe" ono neprocenjivo što Bufon ima, dostojanstvo, šarm, čestitost...čovek je oličenje fudbala, barem slika kako on treba da izgleda, i zato svi saigrači i suparnici imaju samo reči hvale o 39-godišnjem golmanu.

Kapa dole majstore!