Ovakav odgovor niko nije očekivao: Matić otkrio koji mu saigrač najviše nedostaje!


IZVOR: Republika - 01.05.2020 | 21:54


U kratkoj izjavi za klupski sajt Nemanja Matić rekao je ko mu od saigrača iz Mančester junajteda najviše nedostaje tokom pauze.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Nemanja Matić

Odgovor je dosta neobičan jer se nikada nije isticalo da su Matić i Aksel Tuanzebe bliski, ali srpski reprezentativac ima i objašnjenje:

 

Matić je rekao da mu "nedostaje sve vezano za fudbal", a posebno šale koje razemnjuje sa Tuanzebeom:

- Ko mi najviše nedostaje od saigrača? Aleks! Volim da pričam sa njim, uvek jedan drugog napadamo, naravno u dobrom, smešnom smislu. I svi vole kada smo zajedno u svlačionici, samo čekaju šta će sledeće da se dogodi - rekao je Matić.

- Imam dobre odnose sa svima. Naravno, sa igračima koji su mojih godina imam drugačije teme i bolje se razumemo. Iskreno, sve ih volim. Volim da se šalim sa Markusom Rašfordom i Džesijem Lingardom, ali bolje se razumem sa Matom, De Heom, zbog godina koje imamo bolje razumem njih nego Mejsona Grinvuda, među nama je razlika od 10 godina.

Matić je dodao i da igrači komuniciraju preko grupe na WhatsApp aplikaciji, ali i prko grupnih poziva na Zumu, a da najzabavnije šale (koje nije želeo da prepriča) u grupu svakodnevno šalje Dan Džejms.