Ludilo: Stevanovića prati cela evropska elita!


IZVOR: Republika - 12.04.2020 | 08:43


Filip Stevanović je ove sezone nagovestio da je pred njim sjajna karijera, pod uslovom da ga zaobiđu povrede, a njegove igre privukle su interesovanje brojnih evropskih klubova.

Foto: Starsport

Filip Stevanović

Prema navodima sajta 90min.com dvocifren broj klubova prati Stevanovića, a među njima su čak četiri iz Premijer lige – Liverpul, Čelsi, Mančester siti i Mančester junajted.

Engleski klubovi imaju konkurenciju u klubovima iz Nemačke (Bajern Minhen, Borusija Dortmund i Lajpcig), Italije (Juventus, Atalanta, Inter) i Španije (Atletiko Madrid i Real Madrid), a kao i uvek u situacijama kada su u pitanju mladi talentovani igrači ne može se izbeći interesovanje Monaka i Benfike.

Sam pogled na spisak zainteresovanih dovoljan je da "zaboli glava", a u Partizanu se nadaju da će Stevanović ovog leta staviti potpis na novi, bolji ugovor.

Stevanović je odigrao tek 30-ak seniorskih utakmica, a u crno-belom dresu postigao je 4 gola uz 3 asistencije. Za prvu seniorsku sezonu sasvim zadovoljavajuće, a verovatno bi učinak bio i bolji da sezona nije prekinuta zbog koronavirusa.