Mesi više nije zabranjen san: Pobunio se protiv uprave, a ovo bi im bila najgora kazna!


IZVOR: Republika - 07.04.2020 | 15:04


Bivši prvi čovek Intera iz Milana Masimo Morati veruje da bi aktuelna uprava tog kluba mogla da promeni karijeru Lionela Mesija i da ga dovede u crno-plavi dres.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi ima ugovor sa Barselonom do kraja naredne sezone. Veoma se često govorilo o tome da Barselona želi da ga zadrži zauvek i da Leo Mesi može da igra do kada god to poželi i da će imati trajanje ugovora slično Inijestinom, maltene doživotno. Mesi je međutim tokom ove sezone imao sukobe sa nekim članovima Barsine uprave pa se sada ne zna kakva je tačno njegova budućnost u klubu.

Nekima je to već dovoljan povod da spekulišu da će Leo Mesi preći u Inter, pa će tako Serija A imati kao nekad La Liga dvoboj Mesi-Ronaldo. Bivši gazda Intera Masimo Morati ne veruje da je to nemoguće.

- Ne mislim da je to zabranjeni san uopšte. Možda je bio pre ovog nesporazuma. Mesi je pri kraju ugovora i sigurno će probati da ga dovedu. Ne znam koliko ova trenutna situacija menja ali sigurno ćemo videti čudne stvari na kraju godine- rekao je Morati.

Foto: Tanjug/AP

Masimo Morati

Inače ako Barselona do 31. decembra 2020. ne produži ugovor sa Mesijem, Argentinac će moći da pregovara sa drugim klubovima i da bez obeštećenja napusti Barselonu. O tome Katalonci sigurno razmišljaju i ni u najluđim snovima ne zamišljaju da najbolji igrač u istoriji kluba može da im iščezne.

Barsa je zainteresovana za novu buduću zvezdu Lautara Martinesa.

- On je veoam dobar momak i brine o svojoj karijeri. Međutim kao što sam i ranije rekao, moraćemo da vidimo da li je i on deo operacije da se dovedu veći igrači poput Mesija- dodao je Morati u izjavi za RAI.