Ronaldo i Mesi zajedno kod Bekama?


IZVOR: Republika - 29.02.2020 | 10:13


Dejvid Bekam ima velike planove sa Interom iz Majamija. Vlasnik novog MLS kluba bi voleo da dovede dva velika rivala Lionela Mesija i Kristijana Ronalda u Sjedinjene države.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Inter Majami će u nedelju započeti svoju prvu MLS sezonu. Iako trenutno nema velikih imena u ekipi tog novajlije, deluje da bi u budućnosti moglo da ih ima. U poslednje vreme kruže glasine da bi Mesi i Ronaldo mogli da pređu u taj klub.

- Svaki tim sveta bi voleo da ima Mesija i Ronalda. Ali, uvek smo govorili da smo mi drugačiji od svakog drugog tima, što sigurno govori svaki vlasnik kluba na svetu- istakao je Bekam i dodao:

- Mi želimo da uspemo u tome i ako budemo imali mogućnost da angažujemo velika imena, to će biti fenomenalno. Srećni smo što imamo grupu vlasnika koja ima tu viziju, želi da ima uspeha i da bude konkurentna, zajedno sa najboljim igračima- rekao je Bekam.

44-godišnjak je zadovoljan ekipom koju trenutno ima.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

- Verujemo našem timu i zaista smo srećni sa svojim igračima. Ali, razgovarali smo o tome da, kada budemo imali mogućnost, angažujemo velika evropska imena. Razmišljam dugoročno. Želim da izgradim takvu tradiciju, da moja deca za 20 godina mogu da kažu: 'Moj tata je stvorio ovaj klub- zaključio je Bekam.

Inter Majami će svoj prvi meč u američkoj ligi odigrati u nedelju od 23.30 protiv Los Anđelesa.