(VIDEO) "Vukovi" pojeli "kanarince" : Vulvsi sa pola snage protiv Noriča!


IZVOR: Republika - 23.02.2020 | 17:04


Fudbaleri Norič sitija gostovali su na "Molinou", Vulverhempton je pred svojim navijačima slavio sa ubedljivih 3:0. Gosti su bili u nevolji već nakon pola sata igre, kada je stajalo 2:0 na semaforu.

Foto: Tanjug/AP

Radost fudbalera Vulverhemptona... Ruben Neveš i Raul Himenez

Igrao se 19. minut kada se Diogo Žota odlično okrenuo u kaznenom prostoru rivala nakon pasa Doertija i potom matirao Krula za prednost "vukova".



Samo 11 minuta kasnije, Sais spušta loptu ka Portugalcu u kaznenom prostoru rivala, Žoti nije bilo teško da sa par metara ponovo zatrese mrežu Noriča.



Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon samo pet minuta igre u nastavku postalo je jasno da će se Norič vratiti kući praznih šaka.

Himenez je povukao kontru, dodao je loptu do Žote, koji je bio u gotovo idealnoj situaciji da upiše het-trik, pogodio je stativu, lopta se na njegovu sreću odbila do Himeneza, koji je sa par metara gura u nebranjenu mrežu rivala, 3:0 za Vulverhempton Vonderese.


U samoj završnici je Doerti imao priliku da dotuče rivala, ali je njegov udarac glavom jedan od igrača gostiju uspeo da skine sa linije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-23776', window);