Nuno grmi: VAR će nas pretvoriti u robote!


IZVOR: Republika - 15.02.2020 | 13:13


Menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo nakon remija sa Lesterom je izjavio da zbog VAR sistema fudbaleri često ne žele da proslavljaju golove.

Foto: Tanjug/AP

U neverici... Nuno Espirito Santo

- Pustite one koji razumeju da urade nešto da bi osetili radost slavlja. Nešto mora da se učini. U opasnosti smo da se svi pretvorimo u robote“, rekao je Nuno. Vulvsima su četiri gola poništena pošto je sudija konsultovao VAR na njihovim utakmicama ove sezone. Bolijev pogotak je bio drugi koji nije priznat u duelima sa Lesterom, pošto je u prvom meču isti slučaj bio sa golom Leandera Dendonkera, a takođe je tada na kraju ostalo 0:0. „Zakon je zakon, ali je pitanje da li postoji jasna prednost. Ljut sam jer je na stadionu bila erupcija oduševljenja i odjednom je sve splaslo. Teško je za igrače da zadrže potreban nivo koncentracije u toj situaciji, a još je gore kada vide slike toga šta se desilo. Nadajmo se da onaj ko odlučuje može dobro da vidi šta se dešava - rekao je Nuno i dodao

 - Igrači ne razumeju. Oni ne vide, nemaju linije. Kada nešto imate, pa vam to neko oduzme, ljuti ste. To može da se desi i drugom timu, ali nažalost više puta nama.