Inđija besna na Partizan!


IZVOR: Republika - 01.02.2020 | 11:59


Posle povrede Aleksandra Lutovca, trener Partizana Savo Milošević odlučio je da sa pozajmice iz Inđije povuče mladog desnog beka Luku Cucina, koji se sa ekipom crno-belih sada nalazi na tirniru ''Premijer kup'' u Kataru.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Partizana i Inđije u Humskoj

Ovakva odluka šokirala je Inđijce, koji su mnogo očekivali od Cucina u nastavku sezone.
U razgovoru za ''Žurnal'', sportski direktor Inđije Ivan Ivović najviše zamera crno-belima što im vest o povrtaku Cucina u Beograd nije saopštio niko iz Partizana.

- Niko iz sportskog sektora Partizana nije nas kontaktirao povodom odlaska Cucina, čuo sam se jedino s pravnikom Velancem. Što se nas tiče, Partizan ima pravo da povuče igrača sa pozajmice, ali smo iznenađeni načinom na koji je to urađeno - otkriva Ivović i dodaje da je za sve ovo saznao od Cucinovog menadžera Miroslava Stamenkovića.


Posle svega, u Inđiji sada nisu sigurni šta će trener Partizana odlučiti u vezi Cucina posle povratka iz Katara, da li će ostati u Humskoj, ili će ga vratiti u Inđiju.

'- U nezgodnoj smo situaciji, ne znamo da li ćemo moći da računamo na njega, da li će biti vraćen kad se bude završio turnir u Kataru… Računali smo na njega, uigravali od starta priprema. Odlično se uklopio, svi su ga super prihvatili… I sad se dešava, što se dešava… Ništa, u iščekivanju odluke moraćemo da mislimo na sebe i tražimo alternativno rešenje - objasnio je Ivović.