Murinjo želi Srbina!


IZVOR: Republika - 07.01.2020 | 16:12


Hari Kejn se povredio, pa je Totenhem nenadano morao da krene u potragu za novim napadačem. Jedna od opcija Žozea Murinja je i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Mitar je čvrsto vezan ugovorom sa Fulamom, ali je zimski prelazni rok doneo mnogo interesenata za njegov potpis, a osim nekoliko engleskih klubova i u igru se uključio Totenhem, koji od skoro vodi portugalski menadžer Žoze Murinjo.

Murinjo je rekao čelnicima kluba da krilni igrači Lukas Moura i Son Hong-min nisu sposobni da zamene povređenog Kejna, pa bi Srbin narednih dana sa "Krejven Kotidža" mogao da preseli u severni deo Londona.

Mitrović je trenutno najbolji strelac Čempionšipa sa 18 golova u 25 utakmica, što je osim Totenhema privuklo i druge klubove. Engleski mediji pišu da će Mitrovića pokušati da dovede i Everton, Vest Hem, Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen.


Međutim, Fulam želi što pre da se vrati u Premijer ligu i sigurno neće tako lako da pusti najboljeg golgetera. Osim toga, pred početak sezone su produžili ugovor sa Srbinom, pa su male šanse da napusti "Krejven Kotidž"