Milošević oduševljen: Naše najbolje poluvreme, ponosan sam na ove momke, hvala publici!


IZVOR: Republika - 12.12.2019 | 22:45


Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je prijatno iznenađen kako su njegovi izabranici odigrali prvo poluvreme meča protiv Astane koju su ubedljivo pobedili sa 4:1.

Foto: Starsport

Savo Milošević i Sejduba Suma u zagrljaju

Partizan je u meču bez rezultatskog značaja savladao Astanu, a Milošević je s obzirom na okolnosti istakao iznenađenje partijom koju su pružili njegovi izabranici.

- Čestitke momcima. Ovo je najbolje poluvreme i s obzirom na okolnosti i mene čudi da smo ovoliko dobro odigrali. Zaslužili smo da prođemo grupu, ali moramo da budemo zadovoljni. Dugo je trajalo ovo i sve kad se sabere moramo da budemo zadoovljni. Sve čestitke momcima na svemu pruženom. Iznenađuje me broj ljudi na stadionu i on nam je bio dovoljan motiv da pobedimo - rekao je Milošević za RTS ističući da je dosta ekipa sa osam bodova koliko su imali i crno-beli prošli grupu.

Milošević nije želeo da priča o sebi, ali je podsetio na važnu stvar koju je rekao na početku sezone.

- Nije na meni da pričam o sebi i stručnom štabu, ali kad ste me pitali na početku sezone kad će se publika vratiti, rekao sam da će to biti kad prepoznju kvalitet - podsetio je trener crno-belih.

Milošević je pričao i o izvanrednoj partiji Sejdube Sume dotakavši se produženja ugovora.

- Danas smo se dogovorili oko produženja ugovora i Suma je imao duplo slavlje. Mnogo nam je dao ove sezone i drago mi je što je i danas potvrdio sve ono što smo uradili u ovoj sezoni - zaključio je Savo Milošević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10921-23755', window);