Rajkovićev Rems srušio Sent Etjen, Srbin nastavlja sa sjajnim partijama!


IZVOR: Republika - 08.12.2019 | 17:20


Predrag Rajković ove sezone pruža jako dobre partije na golu Remsa. Ovog puta nije uspeo da ostavi mrežu netaknutom, primio je gol u 59. minutu, ali je imao neke dobre intervencije u pobedi svog tima od 3:1.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Predrag Rajković

Rems je odigrao odličan meč, pretio je konstantno i na kraju postigao tri komada protiv opasnog Etjena. Prvi je bio delo Udana u 11. minutu, Hamuma je izjednačio u 59, a onda su Dia u 67. i Dumbija u 92. postavili konačan rezultat.

Imao je Etjen neke dobre napade, ali je Rajković dobro odreagovao u tim situacijama.

Rijad Budebuz je ostao nemarkiran na ivici šesnaesterca posle centaršuta na startu meča, pucao je u tom 21. minutu pored desne stative. Imao je Rajković sreće u toj situaciji. Malo kasnije je Rajković bio u prvom planu. Frank Onorat je primio loptu psole slobodnjaka i s poludistance ispalio projektil po sredini gola, ali mu je Rajković odbranio šut.

Slično je bilo i uz 61. minutu kada je lagano odbranio Rajković pokušaj Etjena. Mahdi Kamara se izborio za prostor i šutirao, ali nisko po sredini gola, pravo u ruke srpskog golmana.

Onorat je imao još pokušaja, kao kada je centrirao u završnici meča, ali je Rajković izašao s gola i pokupio loptu. Posle toga je Musa Dumbija samo postavio konačan rezultat. 

Da je Rajković uspeo da odbrani šut Hamume u 59. minutu bila bi i odlična, ali najvažnije je za njega da je Rems stigao do tri boda. Sada Rems drži osmu poziciju sa 24 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-4-23872', window);