Goreće "Marakana": Kanjas ide ponovo u Grčku, u trampi se vraća ljubimac "Delija!"


IZVOR: Republika - 06.12.2019 | 16:10


Predstojeći zimski prelazni rok na "Marakani" mogao bi da bude uzbudljiv pošto se prema pisanju grčkih medija najavljuje trampa Crvene zvezde i AEK-a, a u nju su uljučeni vezisti Nenad Krstičić i Hoze Alberto Kanjas.

Foto: Starsport

Posle samo šest meseci se vraća u Grčku

Kako piše grčki sportski list Sportday, atinski klub je zainteresovan za španskog vezistu koji je do ove sezone igrao u PAOK-u, dok je moguće da u suprotnom pravcu krene Krstičić, koji ne briljira u nekadašnjem šampionu Grčke, a dubok trag na "Marakani" mogao bi da mu bude pozivnica za skorašnji povratak.

Kanjas je uprkos solidnom početku sezone podbacio kako je njen tok odmicao, a očajna izdanja u Ligi šampiona primorali su Vladana Milojevića i njegov stručni štab da razmisle o alternativi za bivšeg srpskog reprezentativca.

Foto: Starsport

Povratak kući!

Krstičić je u AEK stigao u januaru 2019. godine, kada je atinski klub aktivirao izlaznu klauzulu od 500.000 evra i doveo ga u svoje redove.

U prethodnom boravku u srpskom šampionu Krstičić je proveo godinu i po dana i odigrao 63 utakmice uz šest postignutih golova.