Monako i Ren slavili u gostima, Sent Etjen ubedljiv na domaćem terenu, Ristićeva asistencija u remiju Monpeljea!


IZVOR: Republika - 04.12.2019 | 20:43


Tokom srede odigrane su još četiri utakmice šesnaestog kola francuske Lige 1. Videli smo dve pobede gostiju, jedan trijumf domaćina i jedan remi.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Monaka

U Dižonu je domaćin poveo već u drugom minutu, autogol je postigao Sambia. Ipak, samo desetak minuta kasnije, Monpelje stiže do izjednačenja, strelac je bio Mole.

Gosti u 29.minutu dolaze do preokreta, strelac je Savanije posle udarca sa dvadesetak metara, a asistent je bio bivši vezista Zvezde, Mihailo Ristić.

Ipak, domaćin je stigao do boda u 72. minutu preko Mavididija.

Jedinu pobedu domaćina videli smo kada je Sent Etjen ubedljivo na domaćem terenu savladao Nicu sa 4:1, a već posle prvih četrdeset i pet minuta bilo je 3:1.

Ekipa Kloda Puela povela je u 11. minutu preko Buange, koji je bio precizan sa bele tačke. Samo četiri minuta kasnije, Kasper Dolberg je poravnao rezultat.

A, onda u finišu prvog poluvremena za samo dva minuta domaćin stiže do dva gola prednosti, najpre je u 38. minutu pogodio Hamuma, da bi potom u 40. strelac bio Fofana.

Sa 3:1 se otišlo na odmor, a pobedu domaćina overio je Buanga, drugim golom na utakmici u 58. minutu.

Fudbaleri Monaka su poveli već u petom minutu, precizan sa kreča bio je Ben Jeder. Ipak, u finišu prvog dela igre penal za domaćina, koji u gol pretvara bivši napadač Arsenala, Jaja Sanogo.

Pobedu "kneževima" doneo je Želson Martins koji je mrežu Tuluza zatresao u 84. minutu.

Drugu pobedu gostiju videli smo u susretu Meca i Rena. Gosti su došli do jedinog gola na utakmici u 39. minutu preko Une.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-4-23872', window);