Veliki problem za Partizan: Dvojica igrača povređena pred meč sezone u Holandiji!


IZVOR: Republika - 11.11.2019 | 16:20


Mlada reprezentacija Srbije okupila se danas uoči novih kvalifikacionih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo. Rivali našim ''orlićima'' biće Estonija 15. novembra, pa Rusija četiri dana kasnije u Nišu, ali kako sada stoje stvari, selektor Ilija Stolica neće moći da računa na sve pozvane igrače.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Novonastali problem su povrede dvojice Partizanovih fudbalera, štopera Strahinje Pavlovića i krilnog veziste Filipa Stevanovića.

- Filip Stevanović i Strahinja Pavlović imaće danas kontrolni pregled, ali prema dosadašnjim pregledima, našeg i klupskog lekara, mislim da će biti teško da računamo i na jednog i na drugog za predstojeće utakmice - istakao je Stolica, a prenosi zvanični sajt FSS.

Foto: fss.rs

Stevanović i Pavlović u društvu Erhana Mašovića i selektora Stolice

Narednih dana biće jasnije da li ih čeka i koliko duga pauza, a ono što navijače Partizana najviše zanima je da li će biti spremni za ključni duel u Grupi L Lige Evrope protiv AZ Alkmara u Hagu krajem ovog meseca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10921-23755', window);

Podsetimo, već mesec dana je povređen i Lazar Marković, a na utakmici protiv Inđije u nedelju povredio se i defanzivni vezista Aleksandar Šćekić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1107-23779', window);