Milošević: Ako možete, praštajte, ako ne, sudite!


IZVOR: Republika - 01.11.2019 | 15:05


Trener Partizana Savo Milošević je rekao da duguje izvinjenje medijima što se nije pojavio na konferenciji posle utakmice sa Čukaričkim.

Foto: FK Partizan

Savo Milošević

On je istakao da nije tačno da je razmišljao o tome da podnese ostavku.

- Tačno je da sam bio izuzetno ljut. Moja je greška što se nisam pojavio na konferenciji. Nemam opravdanje, osim da se vremenom skupljaju razne stvari i kod mene, kao i kod svih drugih. To je bila moja reakcija, nije primerena i nemam opravdanje. Ako možete, praštajte, ako ne, sudite- naveo je Milošević.

Šef stručnog štaba beogradskog kluba je istakao da "ribanje ekipe još nije završeno".

- Zaključak stručnog štaba je da broj igrača nije dovoljan da igramo na istom nivou u domaćoj ligi i Evropi. Ovo ne govorim kao opravdanje, već kao činjenicu. To nas nikako ne opravdava, jer je isuviše velika razlika između onoga što igramo u Evropi i u ligi. To je osnovi i realan faktor - da postoji ogromna fizička potrošnja i da je nemoguće nadoknađivati je konstantno. To delom razumem, ali ima i nešto što se zove psihološki aspekt, a psihologija i psihološki umor jesu s jedne strane minus, ali to može da se delimično prevaziđe pravim pristupom i voljnim momentom. To je nešto što mi smeta. Ne samo u ovoj poslednjoj utakmici. Voljnim momentom može mnogo toga da se nadoknadi. To ćemo morati da nadoknadimo- istakao je Milošević.

Fudbaleri Partizana će imati priliku da se iskupe za poraz od Čukaričkog u subotu od 14.00, kada na njihov stadion dolazi Vojvodina.