9 komada."Morali smo da ih kaznimo!"


IZVOR: Republika - 26.10.2019 | 08:37


Menadžer Lestera Brendan Rodžers rekao je posle ubedljive pobede nad Sautemptonom da su igrači pokazali pravi mentalitet pošto nisu spuštali ritam, iako su na poluvremenu vodili sa 5:0.

Foto: Tanjug/AP

Brendan Rodžers

Time su upisali najubedljiviji gostujući trijumf i izjednačili se sa Mančester junajtedom na prvom mestu najvećih pobeda u istoriji PL.

Rodžersova ekipa je povela u 10. minutu preko Čilvela, zatim je defanzivac domaćih u Bertrand u 12. dobio crveni karton i to je bila uvertira u kanonadu gola Svetaca.

Do poluvremena su mrežu domaćih pogađali Tilemans, Perez dvaput i Vardi, a potom u nastavku ponovo Perez, Vardi (u dva navrata) i Medison.

- Dogovorili smo se na poluvremenu da ne smemo da spuštamo brzinu i da moramo da ih kaznimo. Rekli smo da je rezultat 0:0. Znam da je mom kolegi Ralfu (Hazenhitlu) bilo teško, ali mi moramo da radimo svoj posao i postignemo onoliko golova koliko možemo - rekao je Rodžers.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa sinoćne utakmice Sautempton-Lester siti

Za menadžera iz Severne Irske takav odnos je pokazatelj poštovanja fudbala.

- Ovo je deo naše edukacije. Potrebno je da se ne ponašamo kao momci, već kao pravi ljudi. Moji igrači su talentovani, ali moraju da nauče da uvek nemilosrdni - dodao je strateg Lestera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-23776', window);