Prošlogodišnji najbolji stelac Superlige potpisao!


IZVOR: Republika - 09.10.2019 | 20:31


Najbolji strelac fudbalske Superlige prošle sezone Nermin Haskić produžio je ugovor sa Radničkim do juna 2021. godine, saopštio je klub iz Niša.

Foto: Starsport

Haskić veran Radničkom

- Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan lanovima koje su mi predocili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li cu produžiti ugovor sa Radnickim- rekao je Haskić.

On je istakao da mu je u Nišu mi je lepo i da se oseća kao kod kuće.

- Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve. Zahvaljujem se svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da ce naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu- zaključio je Haskić.

Napadač iz Bosne i Hercegovine na Čair je stigao tokom leta 2018. godine, a svojim partijama se upisao u istoriju kluba.

Bio je deo generacije koja je osvojila drugo mesto u prvenstvu Srbije i stigla do polufinala nacionalnog Kupa, a u svojoj prvoj sezoni postigao je 24 gola u Superligi i bio je najbolji strelac lige.

Za Radnički je do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol u svim takmičenjima.