Srpski narod doživeo ogromnu nepravdu, a Vuletić likuje: Nova metaforična provokacija potpredsednika Partizana!


IZVOR: Republika - 09.10.2019 | 17:09


Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koristi svaku priliku da pecne "večitog" rivala, ali danas svakako nije odabrao pravi razlog, ni trenutak, a ni način za prozivanje Zvezde jer situacija koja se dogodila na prelazu Jarinje ka Kosovu i Metohiji nije pogodna za dodatno podsticanje mržnje među velikim rivalima, već bi trebalo da ujedini Srbiju.

Foto: Starsport

Vladimir Vuletić

Partizan je priredio pravi fudbalski praznik na stadionu nadomak Kragujevca gde je savladao ekipu Vodojaže, međutim potpredsednik Partizana je nastavio da se bavi Crvenom zvezdom.

U danu kada je srpski rod doživeo veliku nepravdu odlukom šiptarskih vlasti da fudbaleri Crvene zvezde ne uđu na teritoriju Kosova i odigraju duel protiv Trepče, Vuletić je imao sebi svojstven komentar.

 

 

Vuletić je metaforu koju je upotrebio novinar Sportskog žurnala u naslovu "Zvezda obasjava Kosmet" iskoristio da citira akademika Ljubovira Simovića u delu gde se spominje mrak.

Nije se Vuletić zaustavio na jednom Tvitu, očigledno mu inspiracije ne manjka kada je Zvezda u pitanju, pa je nastavio da komentariše "spornu" situaciju na sraman način ako se uzme u obzir položaj srpskog naroda na Kosovu i šta je utakmica šesnaestine finala između Trepče i srpskog šampiona trebalo da donese tamošnjoj zajednici.