Trese se Nica: Mladi fudbaler ukrao Dolbergu SKUPOCENI sat od 70.000 evra!


IZVOR: Republika - 26.09.2019 | 20:36


Napadač Nice, Kasper Dolberg, ostao je pre nekoliko bez skupocenog sata vrednog 70.000 evra. Ono što je zanimljivo, jeste da se sve odigralo u trening centru francuskog kluba, zbog čega se sumnja da je lopov neko od saigrača.

Foto: Tanjug/AP

Kasper Dolberg

Sada su se pojavile nove informacije, Danac je navodno tražio da ne igra utakmicu za vikend sad Dižonom ukoliko se "lopov" ne pronađe, a spreman je da ne bude u postavi sve dok se to pitanje ne reši, javljaju inostrani mediji.

Ipak, predsednik kluba Žan-Pjer Rivere je igraču i svima u timu jasno stavio do znanja da špicu neće biti dopušteno da propusti duel, a trener Patrik Vijera čak planira i da Danac počne utakmicu.


S obzirom da je zvanični stav Nice da se neće mešati u ovaj incident i da neće tražiti krivca, Dolberg je kontaktirao policiju, a oni su uspeli da pronađu počinioca!

Naime, osumnjičen za ovo čudno zlodelo jeste Lamin Diabi-Fadiga, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera francuske ekipe, koji trenutno nastupa za rezervni sastav.

Ovaj osamnaestogodišnjak je upisao i šest nastupa za prvi tim, a navodi se da se našao u svlačionici u vreme treninga i da je pokupio napadačevu imovinu. To je "trglo" čelnike koji su otvorili disciplinski postupak protiv fudbalera, koji će morati da svedoči pred njima i prizna svoje grehe.

Po svoj prilici, on će biti otpušten zbog ove "nesmotrenosti", u pitanju je igrač koji je nastupao u svim omladinskim kategorijama Francuske, a u akademiji Nice je od 14. godine.

Čudna situacija biće privedena kraju, a rezultiraće po svoj prilici i dobro i loše po crveno-crne. S jedne strane imaće Dolberga u ekipi, ponovo spremnog da igra i koncentriše se samo na teren, dok će sa druge ostati bez jednog od najtalentovanijih iz svoje škole, zbog gluposti koju je uradio.