Bambi Tošić: Ne može ovako da se igra, primili smo dva gola iz dve šanse!


IZVOR: Republika - 20.09.2019 | 07:00


Iskusni fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da su crno-beli platili danak neopreznosti u realizaciji šansi i prevelikoj bojažljivosti od početka meča protiv AZ Alkmara što je rezultiralo da u prvom kolu Lige Evrope odigraju samo 2:2 na domaćem terenu...

Foto: Miroslav Todorović

Zoran Tošić

- Nismo uspeli da održimo prednost posle crvenog kartona. Bili smo u podređenom položaju do njihovog isključenja. Imali smo dosta šansi, ali je posle našeg drugog gola usledilo izjednačenje. U ovakvom takmičenju svaka šansa mora da se pretvori u pogodak. Morali smo da pobedimo, jer bismo bili prvi, ali ima još dosta da se igra - rekao je Tošić za RTS posle meča.

Prema njegovim rečima, crno-beli su bojažljivo krenuli od starta meča, a pozitivne okolnosti koje su usledile nisu znali da iskoriste.

- Kontrolisali smo je posle crvenog kartona. Previše respekta i bojažljivo od starta, a gol za 2:2 nas je presekao. Kada vodiš i imaš igrača viđe normalno je da kontrolišeš utakmice, a umesto 3:1 dogodila se neopreznost. Ali dobro, ima još dosta da se igra, mnogo nam je žao. Tri boda bi nas pogurala, ali tako je kako je - slegao je ramenima bivši reprezentativac Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10921-23755', window);

Bivše krilo CSKA se zahvalilo publici na sjajnom ambijentu istakvši da ne vidi problem što ga je trener Savo Milošević ranije izveo sa meča.

- Imao sam manji problem pre utakmice, trener je odlučio da izađem, imali smo povoljan rezultat, a imali smo i fenomenalne igrače na mojoj poziciji - završio je Tošić.