(VIDEO) Barsa "petardom" zgromila Valensiju: Suarezova dva, prvenac De Jonga i još jedan pogodak mladog Fatija!


IZVOR: Republika - 14.09.2019 | 21:25


Fudbaleri Barselone ubedljivo su slavili protiv Valensije 5:2 u meču koji je obeležio prvenac mladog holandskog igrača Frenkija De Jonga, ali i novi pogodak 16-godišnjeg Ansumane Fatija

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez

Barsa je povela već u trećem minutu drugim ligaškim golom Fatija, a na semaforu je stajalo 2:0 kada je De Jong upravo na asistenciju tinejdžera iz Gvineje Bisao uvećao prednost aktuelnog prvaka Španije.

Do poluvremena je Kevin Gameiro uspeo da prepolovi prednost Barselone u 27. minutu, ali je Đerar Pike utrostručio prednost Barselone već u 52. minutu, a onda je na scenu stupio Luis Suarez koji je do kraja meča postizao golove u 61. i 82. minutu.

Do kraja mesta gosti iz Valensije uspeli su da postignu još jedan pogodak kada je mladi Maksmilijano Gomez zatresao mrežu Ter Štegena u drugom minutu nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-36-24127', window);

Barselona se ovom pobedom iskupila za remi protiv Osasune pre reprezentativne pauze dospevši na četvrto mesto, dok je Valensija na 14. poziciji sa samo jednim trijumfom u prethodnom delu šampionata Španije.