(FOTO) Natho je Partizanov: Poznati detalji transfera, ali i primanja!


IZVOR: Republika - 19.08.2019 | 11:38


Iskusni izraelski vezista Bibras Natho, prošlosezonski fudbaler Olimpijakosa, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom prema kojoj mu sleduje 1.800.000 evra.

Foto: FK Partizan

Bibras Natho

Ostalo je još samo da se potpiše ugovor, ali uslovi su dogovoreni i još puka formalnost deli bivšeg vezistu CSKA i Olimpijakosa od toga i da zvanično postane fudbaler Partizana.

Njegova godišnja plata iznosiće 600.000 evra po sezoni, 1.800.000 za tri godine, što će ga svrstati u red najplaćenijih igrača u Partizanu.

Natho je celo leto na radaru crno-belih i targetiran je kao najveće pojačanje ovog prelaznog roka, a o kakvom igraču se radi iz prve ruke je posvedočio krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić, koji je sa njim delio svlačionicu tri sezone u Moskvi.

Kapiten izraelske reprezentacije je prošlog leta napustio CSKA i prešao u Olimpijakos, za koji je prošle sezone odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan gol, a od 1. jula je slobodan igrač.

Za Izrael je odigrao 60 mečeva, a ukoliko ne bude većih iznenađenja ove sezone ćemo ga gledati u crno-belom timu kao okosnicu u veznom redu kluba iz Humske.