Požurite zvezdaši: Sezonske još malo vremena u prodaji!


IZVOR: Republika - 15.08.2019 | 09:25


Prodaja sezonskih ulaznica po važećim cenama trajaće do subote 17. avgusta što je poslednji dan prodaje sezonskih karata za sezonu 2019/20.

Foto: FK Crvena zvezda

Redovi za sezonske ulaznice

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv švajcarskog prvaka, ekipe Jang bojs. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale utakmice u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni.

Za ovu utakmicu, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju, dok će klub odluku o eventualnim popustima za utakmice grupne faze i daljeg takmičenja doneti blagovremeno.

Klub će naknadno objaviti obaveštenje o mogućnosti prodaje karata, fazama prodaje kao i sve ostale informacije vezano za prodaju kao što su radno vreme, mesto prodaje, mogućnosti plaćanja i potrebni uslovi za kupovinu karte.

Crvena zvezda je pozvala navijače da nastave da pružaju podršku timu tokom čitave sezone, kao i da na vreme obezbede svoju sezonsku ulaznicu. Podsećamo, preduslov za kupovinu sezonske ulaznice je da je kupac član kluba, a cene karata su sledeće:

Sever 4.000;

Istok 7.000;

Zapad 8.000;

VIP sektor na zapadnoj tribini 20.000;

VIP galerija 60.000;

VIP 1 i Pet zvezdinih zvezda 120.000 dinara