Alarm na Marakani: Milojevićev verni "vojnik" pod znakom pitanja, Stojković van protokola!


IZVOR: Republika - 06.08.2019 | 11:51


Fudbaleri Crvene zvezde protiv Kopenhagena (20.45, RTS 1, Arena 1) igraju najvažniju utakmicu ovog leta, možda bez El Fardu Bena!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Posle revanš meča sa Helsinkijem, odigranom na veštačkoj podlozi, Ben je osetio povredu mišića. Trenirao je smanjinim intenzitetom tokom vikenda, nadali su se u stručnom štabu da će sve biti u redu, ali povreda i dalje muči ofanzivca.

Konačna odluka o tome da li će junak prošlogodišnjih kvalifikacija biti u startnoj postavi srpskog šampiona biće doneta po podne, najkasnije do 17 časova, prenosi Mocartsport.

Foto: Starsport

El Fardu Ben

Veruju u Ljutice Bogdana da će ipak Ben snisnuti zube i zaigrati protiv Danaca, ali u slučaju da ne bude mogao da igra alternativa je Aleksa Vukanović. Biće to prvi veliki meč nekadašnjeg ofanzivca Napretka u crveno-belom dresu koji igra od početka. Dao je gol u 161. večitom derbiju, ali je tada ušao sa klupe.

Foto: youtube.com/Crvena zvezda

Marko Gobeljić

Zanimljivo je da u protokolu neće biti prošle godine standardnog desnog beka Filipa Stojkovića. On je igrao u Helsinkiju, ali ga je greška kod drugog gola skupo koštala pa će njegovo mesto zauzeti Marko Gobeljić.