Lalatović vraća "lale" na evropski put


IZVOR: Republika - 19.07.2019 | 14:27


Fudbaleri Vojvodine u subotu otvaraju novu sezonu Superlige Srbije utakmicom protiv Mačve, a trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da jedva čeka početak.

Foto: Tanjug

Nenad Lalatović

- Moja velika želja je da sada kada sam se vratio u klub jeste da nastavim da beležimo uspehe i da igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, došao sam ovde pre 15, 20 dana, ekipu još pravimo, pojačanja dolaze u hodu, potrebno je vremena da bi se uigrali. Nema alibija, nikad ga nisam tražio, daćemo sve od sebe da budemo među prva četiri tima - rekao je Lalatović i dodao:

- Mačva je dobar tim i ima dobrog trenera, oni su rekli da im odgovara teren Bačke jer su prošle sezone dobili sa 1:0, ali mi nismo Bačka. Jeste da ne igramo na našem terenu, ali je bolje da igramo na dobrom terenu. A i Bačka Palanka nije daleko od naše baze.

Lalatović je istakao da mu se dopada sistem u kojem se dele bodovi.

- Ja lično volim više sistem kada se dele bodovi. Manje može ''svašta'' da se radi, a kada se podele bodovi onda bismo praktično igrali šest sedam mečeva bez značaja. Više volim taj sistem, nema opuštanja, ne volim kada se prvenstvo završi mesec dana pre.