Ako Pogba neće, hoće Tadićev saigrač!


IZVOR: Tanjug - 26.06.2019 | 11:03


Real Madrid označio je vezistu Ajaksa Donija van de Beka kao alternativu ukoliko ne ostvari transfer najboljeg fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbe.

Foto: Tanjug/AP

Pogba na prekretnici karijere

Van de Bek je prošle sezone oduševio sa 17 golova i cena mu je enormno skočila na tržištu, pa bi kraljevski klub morao da izdvoji između 60 i 70 miliona evra kako bi ga doveo.

Vrednost Pogbe je za najmanje 30 miliona više, ali klub sa Old Traforda nema nameru da ga pusti i izvesno je da će Real morati da se okrene Holanđaninu.

Van de Bek je sa Ajaksom priredio senzaciju u osmini finala Lige šampiona pobedom u Madridu nad Realom 4:1, kada je srpski reprezentativac Dušan Tadić dva puta asistirao i jednom pogodio, potom je izbacio Juventus, a onda i zaustavljen nesrećno od Totenhema u polufinalu.

Foto: Tanjug/AP

Van de Bek

Sjajna sezona "kopljanika" znači i odlazak najboljih, pa je tako Frenki de Jong ranije dogovorio transfer u Barselonu, na izlaznim vratima je kapiten Matijs de Liht, a pored van de Beka postoji interesovanje i za Tadića, Hakima Zijeha, golmana Andrea Onanu...

Real je već potrošio preko 300 miliona ovog leta na transfere Edena Azara, Luke Jovića, Ferlanda Mendija, Rodriga Goesa i Edera Militaa, ali mu je potreban još jedan vezista visokog kvaliteta kao što je van de Bek.