Gotovo je: Rajković u Francuskoj za tri miliona evra!


IZVOR: Republika - 22.06.2019 | 13:30


Završena je i saga oko transfera Predraga Rajkovića! Srpski reprezentativni golman nastavlja karijeru u francuskom Remsu. Makabiju će pripasti 3.000.000 evra na ime obeštećenja, a Rajković poptisuje ugovor na četiri godine!

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Predrag Rajković

Dugo je vladala neizvesnot oko narednog kluba Rajkovića koji je minule sezone proglašen najboljim golmanom izraelske lige u Makabijevom pohodu na titulu. Makabi je znao da mora da ga proda godinu dana pre isteka ugovora i uspeo je da izvuče uloženi novac koje je pre četiri godine platio Zvezdi. Mnogi klubovi su se pominjali kao zainteresovani za Rajkovića.

Šuškalo se o Monaku, Bordou, Renu, Valensiji, Sevilji, Udinezeu, Boloni... Na kraju su četiri kluba ostala u trci za Rajkovićev potpis: Ren, Rems, Valjadolid i Espanjol.

Pobedio je Rems koji ne prethodne sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja francuskog šampionata i završio je na osmom mestu. Prvi golman Remsa u prošloj sezoni je bio Eduar Mendi, dok ga je menjao Joan Karaso koji je nedavno napustio klub. Rajković bi trebalo da smeni Mendija na mestu prvog čuvara mreže.