Krstajić siguran do utorka, a onda...


IZVOR: mozzart sport - 08.06.2019 | 18:52


Debakl protiv Ukrajine je uzdrmao selekciju Srbije! Iako je po mnogima logičan sled stvari da Mladen Krstajić napusti kormilo "orlova", to se neće desiti bar do utorka, odnosno FSS će doneti odluku posle okršaja sa Litvanica u Beogradu.

Foto: Starsport

Mladen Krstajić blizu otkaza

Iako se pronela informacija da se Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije sastao, ipak to nije potpuno tačno. Sastaće sem ali tek u utorak posle meča sa Litvanijom, što znači da će Mladen Krstajić bar do tada ostati na selektorskoj funkciji.

Kako prenosi "Mozzart sport" ljudi koji odlučuju u srpskoj kući fudbala ne žele da donesu odluku preko noći, već će sačekati meč protiv Litvanije, koji se igra u ponedeljak.

Jasno je da će se raspravljati o sudbini Mladena Krstajića, a o njoj će odlučivati predsednik FSS Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, kao i ostali članovi Dragan Simović, Novica Tončev, Slobodan Ilić i Ilija Petković.

Posle poraza od Ukrajine Srbija je na deobi poslednjeg mesta u grupi sa Litvanijom, pošto obe ekipe imaju samo po jedan bod. Meč na stadionu Rajko Mitić igra se pred praznim tribinama u ponedeljak od 20:45 uz direktan prenos na Nova S televiziji.