Najbolji igrač šampiona Hrvatske u Nemačkoj!


IZVOR: Republika - 06.06.2019 | 11:03


Ni Barselona, ni Bajern, ni Dortmund, ni Pari Sen Žermen, ni Liverpul, Juventus, ni Milan. Mladi Španac iz zagrebačkog Dinama Dani Olmo karijeru će najverovatnije nastaviti u Nemačkoj, preciznije u Bajeru iz Leverkuzena.

Foto: Tanjug/AP

Vreme je za novu sredinu - Dani Olmo!

Popularni "farmaceuti" su ozbiljno zagrizli za 21-godišnjeg vezistu u kome vidi idealnu zamenu za Julijana Branata koji je otišao u Dortmund. 

Insajderske informacije govore da je i Olmo raspoložen za selidbu u Nemačku, odnosno u klub u kom će dobiti minutažu. A Bajer bi to svakako mogao da mu omogući. Pritom, radi se o klubu koji će naredne sezone igrati Ligu šampiona...

Prethodnih nedelja čitali smo o tome kako mnogi bogati klubovi žele Danija Olma, te kako je odbijena zvanična ponuda Milana teška 25.000.000 evra - navodno Dinamo traži čitavih 40.000.000 - međutim Kiker tvrdi kako bi dogovor sa Leverom mogao da iznosi baš oko 25.000.000. 

Stidljivo se u celoj priči pominje i interesovanje Borusije iz Menhengladbaha, ali Bajer svakako u pol poziciji, pre svega zbog Lige šampiona. 

 

 

Gde god da Olmo završi na Maksimiru će trljati ruke, jer pre pet godina za ovog momka Barsi su platili svega 200.000 evra...