Lalat ostaje u Nišu!


IZVOR: Republika - 04.06.2019 | 21:19


Prvi čovek Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev večeras je obradovao navijače niškog tima, pošto je dogovorio nastavak saradnje sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Dosadašnji šef stručnog štaba Radničkog ostaće na toj funkciji i naredne sezone i u julu će ponovo povesti ekipu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Uprkos pisanjima pojedinih medija da se Radnički „raspada„ i da se na Čairu sprema „egzodus“, navijači Radničkog dobili su lepe vesti.

Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva su da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja između kluba i Nenada Lalatovića. Umesto „egzodusa“ Radnički će od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i trenera Lalatovića.

- Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope -  rekao je Ivica Tončev i najavio da u narednim danima sledi dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion "Čair".

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog ispisali su istoriju i oborili mnoge rekorde, uključujući i 13 pobeda u nizu. Stekli su zvanje vicešampiona države, razdvojivši na tabeli Crvene zvezdu i Partizan.