Tadić otkrio emotivnu stranu: Šta mu je pomoglo da prebrodi poraz od Totenhema?


IZVOR: Republika - 24.05.2019 | 13:03


Fudbal je emocija... Naš Dušan Tadić teško je podneo eliminaciju svog tima iz polufinala Lige šampiona. Srbin je sad otkrio koliko mu je teško pao poraz Ajaksa od Totenhema

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Dušan Tadić

- Znate, kada sam razočaran, volim da plačem… Da se predam emocijama. Tada sve izađe iz vašeg tela. Kada sam došao kući, pustio sam neke tužne srpske pesme i seo na kauč. Onda sam otišao u krevet i mislim da samo sat vremena te noći nisam plakao. Pomoglo mi je kada sam ujutro video decu - rekao je Tadić za "Ajax life".

On je nastavio u istom ritmu.

- Prošlo je dosta vremena otkako je Ajaks osvojio poslednju duplu krunu. Bila je ovo fantastična sezona i kako je odmicala, bili smo sve gladniji uspeha. Učinili smo Ligu šampiona uzbudljivijom. Zaslužili smo da igramo finale.

Tadić je otkrio i šta je uticalo da odigra ovako dobru sezonu.

- Izgubio sam naviku za zimsku pauzu jer u Engleskoj igrate bez prestanka. A baš mi je bila potrebna ta pauza. Dodatno sam obratio pažnju na dijetu a dosta toga je promenio i način igre. U Sautemptonu smo se branili što je iziskivalo veće fizičke napore, dok mi je Ajaksov način igre dao dodatnu energiju - zaključio je on.