KAKAV GEST CRVENO-BELIH: Uprava Zvezde kontaktirala dečaka koji je nestao zbog "Marakane" i uputila mu neočekivani poziv!


IZVOR: Blicsport, Republika - 15.05.2019 | 13:24


Nakon što je jedan dvanaestogodišnjak iz Inđije pobegao od kuće da bi video stadion "Rajko Mitić", uprava FK Crvena zvezda je rešila da ne sedi skrštenih ruku.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Odluka da se iz sportskog razloga beži od kuće, u kojoj su roditelji strepeli dok se drama nije razrešila kada je policija u Beogradu pronašla mališana, nije i ne sme da bude rešenje.

To naročito dobija na težini ako se uzme u obzir da je dečakova majka bolesna, a da je otac morao da pozove policiju, da su potom pregledani snimci bezbednosnih kamera u školi, da su se mnogi ljudi uključili u potragu.

Pa opet, imajući u vidu da se pukim slučajem sve završilo dobro, i da mališan nije pretrpeo nikakve posledice prilikom bega iz Inđije, Crvena zvezda je rešila da kontaktira njegovu porodicu.

Crveno-beli su obavestili roditelje mališana da ih pozivaju u nedelju, od 18 sati, na proslavu jubilarne 30. titule, koja počinje i pre nego što se lopta zakotrlja na meču Crvena zvezda - Napredak. Cela porodica je pozvana - kao gost kluba.

Foto: Starsport

Stadion Rajko Mitić

Dečak koji je pobegao samo da bi mogao da vidi "Marakanu", na njoj će biti među onima koji će nositi jedan od pehara, namenjenih crveno-belima.

Lep gest kluba, ali ujedno i opomena maloletnicima, pa i starijima, da više ničim ne izazivaju tugu i/ili strah onih koji ih najviše vole.