Alarm u Mančester junajtedu!


IZVOR: Republika - 26.04.2019 | 08:59


Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je na sastanku kod funkcionera kluba Eda Vudvorda zbog niza od čak sedam izgubljenih mečeva u poslednjih devet utakmica.

Foto: Tanjug/AP

Solskjer u problemima

Iako je kao privremeni menadžer doneo dobru igru i rezultate u Mančester, Ole Gunarbaš i ne uživa ovih dana u svom poslu. Otprilike u momentu kada je postao stalni menadžer tima počeli su i problemi sa rezultatima i Junajted je u poslednjih devet mečeva samo u dva uspevao da dođe do bodova. 

Tim sa "Old Traforda" je sada u velikoj opasnosti da ne završi na jednom od prva četiri mesta Premijer lige što garantuje prolaz u Ligu šampiona. Takođe brine i što je Junajtedova startna postava za meč sa Sitijem procurela u medije pre početka meča. 

Pola Pogbu vide mnogi kao glavni problem u timu Junajteda, mada mediji spekulišu da je baš on nadahnutim govorom u svlačionici pokušao da probudi saigrače pred gradski derbi sa aktuelnim liderom Premijer lige. Sa druge strane međutim mediji spekulišu da je Francuz srcem već u Real Madridu i o tome se naširoko pričalo tokom sedmice. 

Ole Gunar Solšer je ranije najavljivao da predstoji važan prelazni rok za "crvene đavole", a igračima konstantno poručuje da moraju da budu svesni šta znači igrati za Mančester junajted. Solskjer će verovatno preživeti na klupi "Old Traforda" do početka prelaznog roka, ali je forma ekipe u poslednje vreme veoma zabrinjavajuća i razgovor kod Eda Vudvorda i nije iznenađenje.