Solskjer o Pogbi: "Briljantan je, uvek želi da pruži maksimum - mediji ga sele u druge klubove"!


IZVOR: b92, Republika - 13.04.2019 | 13:32


Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer odbacio je navode da fudbaler Pol Pogba igra slabo zbog interesovanja koje je za njega pokazao Real.

Foto: Tanjug/AP

Solskjer i Pogba

Francuz je od dolaska Solskjera, koji je u decembru zamenio Žozea Murinja, postigao devet golova u prvih 11 utakmica, ali u poslednjih 10 mečeva nije bio strelac.

Poslednji gol Pogba je postigao 18. februara u pobedi protiv Čelsija u FA kupu. Mediji već nekoliko meseci spekulišu da će Pogba preći u Real.

Pogba je nedavno rekao da je za svakog igrača san da zaigra za Real, a trener španskog kluba Zinedin Zidan rekao je da bi želeo da dovede sunarodnika na "Santjago Bernabeu".

Foto: Tanjug/AP

- Možda postoji kampanja, možda je to štampa, nikada ne znaš šta je u pitanju. Tokom naših razgovora Pol je uvek bio pozitivan i ne vidim razliku. On je koncentrisan i uvek želi da pruži najbolje. Dobro je igrao protiv Barselone, posebno u prvom delu. Pred kraj smo pali, ali fizički napor koji je uložio bio je ogroman. Protiv Barselone je najviše pretrčao otkako nosi dres Junajteda, njegov trud i stav su briljantni - rekao je menadžer Junajteda.

Tim sa "Old Traforda" je izgubio dve od poslednje tri utakmice i pao je na šesto mesto na tabeli. Ekipa zaostaje 21 bod za vodećim Liverpulom i 19 bodova za drugoplasiranim Mančester sitijem.