KEVIN DE BRUJNE ZAPRETIO TOTENHEMU: OČERUPAĆEMO NAPALJENE "PEVCE"!


IZVOR: Petar MILOVANOVIĆ - 09.04.2019 | 03:21


Verovatno će biti dodatno uzbuđeni zbog novog stadiona, ali nas to ne zanima. Idemo da pobedimo, kaže as Sitija pred okršaj u četvrtfinalu LŠ

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Kevin de Brujne

Engleska će večeras biti epicentar fudbalskog zemljotresa jer se prvi četvrtfinalni mečevi Lige šampiona igraju se u Liverpulu i Londonu. Na kultni Enfild roud stiže Porto, dok će Totenhem u velikom derbiju na svom novom stadionu od 62.062 mesta, teškom milijardu evra, ugostiti Mančester siti (21.00, Arena sport).

Milijardu funti koštala je izgradnja novog stadiona Totenhema.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

"Građani" su prvi favoriti za osvajanje "ušatog pehara", pa zato i ne čudi što njihov as Kevin de Brujne preti "pevcima" pred prvi od dva sudara u elitnom takmičenju.

- Nije me briga za njihov novi stadion. Verovatno će oni biti dodatno uzbuđeni zbog toga, ali nas to ne zanima. Gledamo samo tim protiv kojeg igramo. Svi pričaju o tom stadionu kao da je nešto specijalno, a realno svi imaju stadion i navijače, mislim da neće biti razlike. Idemo da pobedimo, želimo da osvojimo Ligu šampiona, ispalio je Belgijanac, čiji Siti u prethodnih pet međusobnih mečeva ne zna za poraz od "pevaca", uz skor od četiri pobede i remi.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

S druge strane, Totenhemu nije ni na kraj pameti da u rat uđe s belom zastavom.

- Stadion i navijači će biti naš 12. igrač i pomoći će nam da se sudarimo sa Sitijem. Odlično ih poznajemo, oni su jaka ekipa, ali bićemo samouvereni i igraćemo našu igru - poručio je Dele Ali (22), jedan od glavnih igrača Totenhema ove sezone.

ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA

UTORAK

Liverpul - Porto 21.00

Totenhem - Mančester s.  21.00

SREDA

Ajaks - Juventus 21.00

Mančester j. - Barselona 21.00