Fudbalska vrteška: PSŽ u trci sa Barsom za Grizmana - Spremni da ostanu bez Nejmara i Mbapea


IZVOR: Republika - 18.03.2019 | 21:49


Antoan Grizman ima već 27 godina i pravo je vreme da počne da osvaja trofeje ukoliko želi da se njegov neosporni talenat zapamti i kada bude završio karijeru. Koliko god voleo Atletiko, malo je verovatno da će se ponoviti 2017/2018, kada su se našli ispred Reala i Barselone. Da li će Grizman promeniti sredinu i ko je zainteresovan za njegove usluge?

Foto: Tanjug/AP

Antoan Grizman

Tokom letnjeg prelaznog roka Barselona je najviše pokazala interesovanja za napadača, ali se pojavila izjava Grizmana u kojoj kaže da bi pre bio prva zvezda Atletika nego u senci Lionela Mesija. 

Sada Barselona strpljivo čeka da se Francuz osmeli, i da mig, da na račun tima iz Madida bude upalćeno 200 miliona evra. 

Posle svega, "As" je sada objavio da je za usluge reprezentativca Francuske zainteresovan i Pari Sen Žermen.

Čelnici "svetaca" pažljivo prate razvoj situacije i spremni su da pošalju ponudu u slučaju da klub napusti neko od napadača, Nejmar da Silva ili Kilijan Mbape, za koje se raspituju Real i Barselona. 

Izvori bliski Grizmanu navode da on nije protiv ideje da se vrati u Francusku, ali pod određenim uslovima. Ambicije Parižana su svakako nešto što mu apsolutno odgovara, tako da nije nemoguće da postane član prvaka Francuske jer PSŽ smatra "klubom budućnosti".