Senzacija: Srbin ide kod Ibrahimovića u LA Galaksi!


IZVOR: Republika - 14.03.2019 | 19:07


Bivši napadač Partizana Nikola Đurđić na korak je do senzacionalnog transfera, pošto je za njegove usluge zainteresovan Los Anđeles Galaksi, za koji nastupa Zlatan Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP

Ibrahimović dobija Srbina za saigrača

Srpski fudbaler pruža odlične partije u dresu švedskog Hamarbija, pošto je odigrao 27 mečeva, na kojima je postigao 13 golova, a stigao je i da osam puta asistira.

Te partije su izazvale veliko interesovanje zbog člana MLS lige, koji je odlučio da ga dovede, i to najpre na pozajmicu, pa je onda, ako čelnici kluba budu zadovoljni njegovim partijama, moguć i otkup ugovora.

Kako navode švedski mediji, još ništa zvanično nije dogovoreno, ali su pregovori u toku. Ukoliko se dve strane dogovore o svim detaljima i ako Đurđić bude zadovoljan ponuđenim, sledeće nedelje će otputovati u Los Anđeles na lekarske preglede nakon kojih bi trebalo da se priključi Zlatanu Ibrahimoviću u ovom klubu.

Nikola Đurđić je karijeru počeo 2004. godine u Radničkom iz Pirota, da bi zatim igrao za Voždovac, Haugesund, Helsingborg, Grojter Firt, Augzburg, Malme, Fortunu iz Dizeldorfa, Partizan i Randers.