GRUJIĆ PAKUJE, HERTA POBEĐUJE: Vezista namestio pobedu, "srpski" Ajntraht pucao ćorcima u Lajpcigu!


IZVOR: Republika - 09.02.2019 | 16:26


Fudbaleri Herte ostvarili su veliku pobedu na gostovanju ekipi Borusije iz Mehengladbaha. Naš reprezentativac Marko Grujić bio je asistent kod prvog gola svoje ekipe (3:0).

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Marko Grujić

Novo kolu u Bundesligi donelo je mnogo uzbuđenja. Neočekivani rezultati, preokreti, bilo je svega, a udela u svemu tome imao je i naš Marko Grujić.

Herta je lakše nego što se očekivalo stigla do pobede od 3:0 protiv tima iz Mehengladbaha. Prvi gol viđen je u 30. minutu kada je Srbin asistirao, a nekadašnji napadač Čelsija Salomon Kalu matirao protivničkog golmana. Trijumf ekipe iz Berlina potvrdili su Ondrej Duda u 56. ondosno Davi Selke u 76. minutu meča.

Sa druge strane, Ajntraht čije boje brane Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović nije uspeo da upiše novu pobedu na teškom gostovanju u Lapcigu (0:0). Uzbudljivo je bilo u Dortmundu gde je domaća Borusija ispustila tri gola prednosti protiv Hofenhajma i uspela da izvuče "samo" bod (3:3), kao i u Frajburgu gde je istoimeni tim igrao 3:3 protiv Volfsburga koji je tri puta vodio, a na kraju umalo ostao bez bodova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-42-17597', window);