ŠTA UČINI, CRNI MITRE? Srbin tragičar, Fulam ispao od niželigaša!


IZVOR: Republika - 06.01.2019 | 16:35


Ekipa Fulama poražena je od Oldama sa 2:1 u trećem kolu FA Kupa, tragičar meča bio je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović koji je u 84. minutu ušao u igru i istog trenutka preuzeo odgovornost da šutira penal.

Foto: twitter.com/FulhamFC

Aleksandar Mitrović

Pri izvođenju najstrože kazne Mitrović nije bio porecizan i tako je propustio šansu da ekipi sa Krejven Kotidža obezbedi plasman u naredno kolo.

Ubrzo je stigla kazna na drugoj strani, pošto je Leng četiri minuta kasnije postigao gol za 2:1 i veliku radost tima koji igra u četvrtom rangu engleskog takmičenja. 

Mitrović je na terenu proveo oko deset minuta i nažalost nije uspeo da donese trijumf klubu iz Londona. Ovo je najveća pobeda za Oldam u poslednjih nekoliko godina. 

Fudbaleri Mančester sitija ubedljivi su bili protiv Roterema, pošto su pred domaćom publikom slavili sa 7:0. "Građani" su izašli u punom sastavu protiv dosta slabijeg protivnika i očekivano su prošli dalje. 

U ostalim mečevima od 15 časova, Milvol je savladao Hal sa 2:1, Donkaster je na gostovanju bio bolji od Prestona, KPR je izbacio prvoplasiranu ekipu Čempionšipa Lids, Votford je savladao Vouking, dok je veliko iznenađenje napravila ekipa Barneta pobedivši Šefild junajted.