BOŽINOV U RAJU


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 27.12.2018 | 04:11


"Ko umije, njemu dvije", izreka je kojom kroz život ide bivši napadač Partizana Valeri Božinov (32). Bugarin slovi za pravog zavodnika kada su fudbaleri u pitanju, a sada je uspeo da prevaziđe samog sebe ujedinivši sadašnju devojku i bivšu ženu.

Foto: Lična arhiva

Ljubav cveta: Valeri Božinov

Trenutna izabranica njegovog srca Srpkinja Biljana Dol reklamira kupaći kostim iz kolekcije koju je kreirala Valerijeva bivša supruga Nikoleta Lozanova. Osim Božinova, lepoticama je zajednička i ljubav prema modi, što je u ovom slučaju očigledno bilo presudno da se pobedi sujeta. Tako Biljani uopšte nije smetalo da na Mauricijusu "prošeta" komad odeće koji je osmislila njena prethodnica. Naprotiv, čak ju je i označila na fotografiji koju je podelila na Instagramu i stavila srce, a zauzvrat dobila osmehe. Razlog za sreću je verovatno i činjenica da je u tropski raj otišla upravo sa sadašnjim igračem bugarskog Boteva.

Foto: Lična arhiva

I Valeri se odlično snašao između dve vatre i sve okrenuo na šalu. Čak mu ne smeta ni to što Biljana i dalje nosi prezime nekadašnjeg supruga, nemačkog trenera Tomasa Dola. Što se njega tiče, očigledno ga ne zanimaju međusobni odnosi između zanosnih lepotica sve dok je barem jedna stalno negde u blizini.

Foto: Lična arhiva