Liverpul je prvi, ali Klop ima svoje "bubice"...


IZVOR: Republika - 25.12.2018 | 21:20


Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da činjenica da je njegov tim prvi na tabeli za Božić ne znači ništa, te da i druge ekipe iz vrha imaju jednake šanse da osvoje šampionsku titulu.

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Redsi su prvi put posle 2013. godine dočekali Božić na liderskom mestu. U prethodnom slučaju, sezonu su završili kao vicešampioni.

Posle 18 kola oni imaju 48 bodova, četiri više od drugoplasiranog Mančester Sitija, a šest u odnosu na Totenhem. Čelsi i Arsenal su u minusu od 11 poena, ali Klopa to ne zavarava.

- Niko nije ispao iz trke. Svi timovi su u igri za titulu i to je normalna situacija - kaže Nemac.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula

Novinare je zanimao i odgovor na konstataciju menadžera Totenhema Mauricija Poketina, koji je posle pobede nad Evertonom 6:2 rekao da su Crveni, uz Siti, najveći favoriti za naslov prvaka.

- Gledao sam tu utakmicu. Everton je igrao više nego OK, ali je Totenhem bio neverovatan i slavio tako ubedljivo. Za mene, oni su sve vreme kandidati za titulu, tako da mi nije jasno što su ljudi iznenađeni njihovim igrama i rezultatima. Slična je situacija i sa Arsenalom i Čelsijem, koji su odlični - zaključio je Klop.