Šta je to Milojević darovao Hilandaru?


IZVOR: Republika - 24.12.2018 | 11:07


Otkako se prethodnog leta Crvena zvezda vratila na evropsku scenu, navijači najtrofejnijeg srpskog kluba su zadali domaći zadatak ultrasima širom Evrope.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

To, pre svega, mislimo zbog koreografija koje smo mogli da vidimo na Marakani u prethodnoh godinu i po dana. Najpre u Ligi Evrope i kvalifikacijama za istu, a onda i u Ligi šampiona i na putu do nje.

Ona protiv Pari Sen Žermena toliko razbesnela predsednika Svetaca Nasera Al-Kelaifija koji je zbog nje čak dva puta zvao predsednika UEFA Aleksandera Čeferina.

Međutim, tu je i jedna koja je posebno draga treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću, a koja je, na kraju, završila u manastiru Hilandar.

Milojević je nedavno dao mini intervju za Telegraf, koji ste mogli da čitate u nedelju, a tom prilikom je na pitanje'' da li postoji koreografija koja mu je ostala u sećanju'' rekao:

- Ima, ona protiv Arsenala. Koreografija Svetog Simeona Mirotočivog. I da vam otkrijem, ta slika se nalazi u Hilandaru kao dar navijača i Crvene zvezde - rekao je Milojević.

Sliku je na inicijativu Milojevića napravio klub, a upravo je trener Zvezde bio taj koji je istu odneo u Hilandar.