GORI SRBIJA: Partizan pokušao da otme glavnog pika Zvezdi!


IZVOR: Beogradski mediji - 23.12.2018 | 16:09


Partizan je pokušao Crvenoj zvezdi da uzme ispred nosa vezistu Mirka Ivanića (25), ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa.

Foto: Tanjug/AP

Mirko Ivanić na radaru "večitih"

Crno-beli su imali nameru da u zimskom prelaznom roku dovede reprezentativca Crne Gore iz BATE Borisova, ali problem je nastao kada su Belorusi zatražili obeštećenje od 1,5 miliona evra, što je bila previsoka cifra za crno-bele.

Na angažovanju Ivanića insistirao je lično trener Partizana Zoran Bata Mirković, s kojim je sarađivao u reprezentaciji Crne Gore.

Najveći problem za Partizan predstavlja novac, pošto klub iz Humske finansijski stoji veoma loše.

- Ivanić je pristao da sasluša ponudu Partizana iz poštovanja prema Mirkoviću, koji je bio asistent selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića i fudbaler ga veoma ceni. Međutim, zapelo je oko obeštećenja. BATE je tražio 1,5 miliona evra. Bilo je čak i mogućnosti za cenkanje, ali crno-beli trenutno nisu u mogućnosti da plate ni sniženu cifru. Jednostavno, u klubu trenutno nema para i budžet za naredni prelazni rok prvenstveno će zavisiti od eventualne prodaje štopera Svetozara Markovića - poručuje neimenovani izvor za beogradske medije.

Mirko Ivanić je primarna meta za crveno-bele u ovom prelaznom roku.