LUKIN BOŽIĆNI POKLON ŠAMPIONU: Milivojević srušio "građevinu", Mitar bez municije protiv "svojih"


IZVOR: Republika - 22.12.2018 | 16:57


Fudblaeri Kristal Palasa odneli su veliku pobedu na gostovanju aktuelnom šampionu Engleske Mančester sitiju. Kapiten gostiju Luka Milivojević postigao je treći gol i overi pobedu svog tima (2:3).

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Milivojevića nakon gola

Pravi šou priredili su igrači Sitija i Palasa ovog popodneva na "Etihadu" gde su gosti nakon neverovatnog meča stigli do velikog iznenađenja i ogromne pobede. 

Ilkaj Gindogan najavio da bi ovo mogla da bude samo laka "šetnja" domaćih do nova tri boda i povratak na "minus jedan" u odnosu na vodeći Liverpul, ali onda je usledio "blickrig" za svega dva minuta i na semaforu je pisalo 1:2 za goste. Prvo je Džefri Šlup u 33. doneo izjednačenja, a onda bomba Andresa Touzenda za vođstvo Palasa i šok na tribinama.

Da sve bude gore po domaće pobrinuo se naš Luka Milivojević u 51. minutu i iz penala doneo, ispostaviće se, nedostižna dva gola prednosti svojoj ekipi. Do kraja meča Kevin de Brujne je u 85. samo uspeo da ublaži prednost. 

Foto: Tanjug/AP

Radost igrača Kristal Palasa u Mančesteru

Kakav dan za londonski tim, ali i navijače Liverpula!

U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja osim pobede Lester sitija nad Čelsijem golom Džejmija Vardija u 51. minutu, a kratkih ruku ostao je Aleksandar Mitrović koji je na gostovanju nekadašnjoj ekipi Njukastla ostao bez municije pa je meč završen bez pobednika (0:0).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-17359', window);