GOTOVO JE! Barsa iskeširala 150 miliona za vunderkinda iz Dortmunda


IZVOR: sportske.net - 08.08.2017 | 17:07 >> 17:21


Sumanute cifre za kupovinu fudbalera nastavljaju da se nižu ovog leta. "Zvučni zid" je probijen dolaskom Nejmara u PSŽ, pa se na tržištu od tada sve poremetilo. Najnovija vest glasi da će ofanzivac Borusije iz Dortmunda Osman Dembele (20) pojačati Barselonu za 150 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

Još uvek nije poznato da li će Barsa to isplatiti odjednom, ili zajedno sa određenim bonusima, a poznato je da je Dortmund već odbio ponudu od 110 miliona evra.

Navodno, Barselona i dalje pokušava da spusti cenu i da ponudi 120 miliona, ali Borusija je izričita i želi 150 i završetak pregovora se uskoro očekuje.

Zamislite taj profit "milionera" koji su ga pre samo godinu dana doveli iz Rena za 15 miliona evra, a upravo je Barsa imala priliku da ga dovede, ali se na kraju okrenula Paku Alkaseru i platila ga duplo više nego Dortmund Francuza.


Inače, Dembele je malo pre na svom Instagram profilu uklonio opis da je igrač Borusije Dortmund, tako da i on sam verovatno svakog trenutka očekuje da postane Barsin, pošto nije ni krio da mu je san da se preseli na Kamp nou, što je upravi kluba rekao ove nedelje.