Noć, zima, specifičan teren: LALATOVIĆEVE FOBIJE


IZVOR: Republika - 30.11.2018 | 15:10


Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da protiv Dinama iz Vranja očekuje tešku utakmicu, uprkos činjenici da je rival poslednji na tabeli Superlige.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

- Očekuje nas težak duel, u teškim uslovima, u noćnom terminu, po izuzetno hladnom veremenu, tako da nam neće biti lako da ostvarimo cilj. Igramo u Surdulici, gde je teren specifičan i manjih je dimenzija, što će nam dodatno otežati posao. Ono što je dobro jeste da smo tamo već pobedili Radnik i znamo kako da se pripremimo za te uslove. Najviše še plašim ovakvih utakmica, koje su po svima već dobijene. Dinamo jeste na poslednjoj poziciji, ali to nije naivan tim - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je ponovio da mu ističe ugovor na kraju polusezone, priznao da ima neke zanimljive ponude, ali da bi najviše voleo da ostane u Nišu.


- Imam veliku želju da sa Radničkim "napadnem" trofej u Kupu Srbije. Naravno, o svemu ću doneti odluku posle razgovora sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom, sa kojim imam sjajnu saradnju. Sešćemo, razgovaraćemo, napraviti plan oko dolaska i odlaska igrača i verujem da ćemo uraditi ono što je najbolje za Radnički - poručio je Lalatović.

Utakmica 18. kola Superlige između Dinama i radničkog igra se sutra od 18 sati.