ZAPOČETI SU VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI: Uz borbu za titulu, klub radi na poboljšanju uslova na stadionu - sledi izgradnja nove tribine! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.04.2024 | 16:56


Za viši rang neophodno je i da stadion zasija u novom ruhu.

Foto: Republika
ZAPOČETI SU VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI: Uz borbu za titulu, klub radi na poboljšanju uslova na stadionu - sledi izgradnja nove tribine! (VIDEO)

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nastavljaju svoj pohod ka vrhu tabele Vojvođanske lige Istok, a u vikendu za nama puleni trenera Petra Divića ostvarili su ubedljiv trijumf u duelu protiv Begeja iz Žitišta.

 

Domaćin je tokom prvog poluvremena jednom uspeo da zatrese mrežu gostujućeg golmana Bojana Trivunovića, a u strelce se u 40. minutu upisao Luka Lukić, da bi u nastavku meča čuvar mreže sastava iz Žitišta još tri puta bio savladan.

Redom su pogađali Luka Lukić, ovoga puta iz jedanaesterca u 71, Filip Kovačević u 84. i Petar Vučinić u 90. minutu.

Foto: Republika

Vodi Omoličane ka trećeligaškoj konkurenciji - Petar Divić

 

- Vojvođanska liga Istok, 23. kolo:

Mladost (Omoljica) - Begej (Žitište) 4:0 (1:0)

Strelci: L. Lukić 40, 71(11.m), F. Kovačević 84, P. Vučinić 90

Stadion: u Omoljici

Sudija: Kristijan Kovač

Žuti kartoni: A. Kuburović, M. Rapaić (Begej)

Mladost (Omoljica): Todorović, Lukić, Starčević (Kovačević), Dodić (Vukajlović), Maksimović (Točilovac), Celin, Vučinić, Klještan, Stanković, Vojnović (Mićić), Lukič

Begej (Žitište): Trivunović, Mijatović, Zekić (Čubrilo), Umićević, Petrov, Golijanin, Nikolić, Štrbac, Brankov (Obrenić), Rapaić (Novaković), Kuburović.

Samo dan nakon navedenog duela protiv ekipe iz Žitišta, klub je obavestio jvnost o početku velikih infrastrukturnih radova na svom stadionu. Naime, krenulo se u rušenje stare tribine, a na tom mestu će biti izgrađena nova koja će u znatnoj meri omogućiti veći konfor svih ljubitelja fudbala koji posećuju stadion u Omoljici

 

 

Takođe, treba podsetiti da je naša ekipa nedavno posetila ekipu Mladosti iz Omoljice, gde smo prisustvovali uspostavljanju saradnje omoljičkog kluba i AdmiralBeta, a uz navedeno razgovarali smo sa trenerom Petrom Divićem koji nam je izneo klupske planove za naredni period. Kako je protekla poseta "Nižih liga" ekipi Mladosti, možete pogledati OVDE.

 

 

 

BONUS VIDEO: