KO NIJE GLEDAO, MNOGO JE PROPUSTIO: Prolećna serija je nastavljena - Crvena zvezda do bodova stigla u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 02.04.2024 | 07:10


Četiri poslednja meča, isto toliko trijumfa i fantastičan gol količnik, učinak su crveno-belih fudbalera...

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš
KO NIJE GLEDAO, MNOGO JE PROPUSTIO: Prolećna serija je nastavljena - Crvena zvezda do bodova stigla u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)

Dvadeseta runfa Područne fudbalke lige Pančevo donela je niz zanimljivih duela, ali jedan od onih koji je privukao najveću pažnju sportske javnosti, jeste meč koji je odigran u Grebencu gde je domaći Vulturul dočekao Crvenu zvezdu iz Pavliša.

 

Ekipa sa stadiona "Milan Janjić" stigla je se imperativom pobede kako bi zadržali svoje šanse u borbi za sam vrh tabele, ali istovremeno osokoljeni prethodnim rezultatima. Sa druge strane domaćin je bio lišen moranja i rasterećeno je ušao u duel, tako da su se crveno-beli iz Pavliša morali prilično pomučiti kako bi stigli do željenog rezultata. 

Tokom prvih 45 minuta igre, vredno pomena jeste pogodak Dejana Lazarevića koji je u 28 minutu doveo crveno-bele do prednosti.

Ipak, upornost domaćeg sastava  isplatila se pet minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Igora Jajića kada je Milan Antić uspešno izveo kazneni udarac i činilo se u tom momentu da će dve ekipi podeliti bodove.

Na sreću gostiju, Tihomir Kračunjel u nadoknadi vremena uspeva da matira Milana Antića i bodovi kreću put Pavliša. POGLEDAJ GALERIJU

 

- PFL Pančevo, 20. kolo:

Vulturul (Grebenac) - Crvena zvezda (Pavliš) 1:2 (0:1)

Strelci: M. Antić 85`(11.m); D. Lazarević 28`, T. Kračunjel 90+2`

Stadion: FK Vulturul, Grebenac

Sudija: Igor Jajić

Vulturul (Grebenac): Antić, Popa (Andrejić), Barić, U. Stijepović, Rudić, Jankov (Radisavljević), Đurkin, Dudovski (Borka), Anka, Petrić, N. Stijepović.

Crvena zvezda (Pavliš): Kikoš, Samardžija, Pomorišac, Bobić, Radak (Pucar), Lazarević (Kerkez), Trnjanac, Vukomanović (Jovanović), Ratković, Kračunjel, Tadić.

Ovim trijumfom crveno-beli su nakon prolećne premijere u kojoj su poraženi od Doline u Padini (0:2), ostvarili četiri uzastopna trijumfa i gol količnik 15:2.

Priliku za nastavak uspešne serije imaće već narednog vikenda kad će na popularnoj "Janji" u Pavlišu dočekati Radnički iz Barande.

Sa druge strane Vulturul će u utakmici u Banatskom Novom Selu protiv ekipe Sloge pokušati da stigne do bodova kojima bi učvrstio svoj položaj u gornjoj polovini tabele.

 

 

 

BONUS VIDEO: