JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: Može li "Mita gol" da nastavi seriju Jedinstva!


IZVOR: Milan Đorđević - 29.02.2024 | 15:45


Gosti iz Bajine Bašte nisu nimalo naivan rival.

Foto: FK Jedinstvo Kalenić
JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: Može li "Mita gol" da nastavi seriju Jedinstva!

Predstojećeg vikenda na programu je 16. kolo Zlatiborske okružne lige, ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostiće sastav Višesave iz Bajine Bašte.

Odrađen je odličan posao u zimskom prelaznom roku u Kaleniću, ekipa je ojačana proverenim igračima koji su već kroz pripremni period pokazali da će dosta značiti u nastavku sezone. Na prolećnoj premijeri zabeležen je trijumf protiv Gorobilja, i sada se ekipa nalazi u seriji od tri trijumfa u ligi. 

Popularni "Mita gol" ove zime stigao je u Kalenić, u pregovorima sa njim veliki uticaj imala je i nova portparolka kluba, Aleksandra Matović, i upravo se on oglasio povodom predstojećeg meča:

- Važna pobeda na početku prolećnog dela sezone, sve čestitke protivniku na fer i korektnoj borbi, oba utakmica ide u arhiv i okrećemo se sledećoj. Maksimalno smo fokusirani na subotu, gde nam u goste dolazi ekipa Višesave, moramo da damo sve od sebe da pobedimo i da se borimo za dalji opstanak u ligi.

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

"Mita gol" na promociji

Mladi sportski kolektiv iz Bajine Bašte (klub je osnovan 2006. godine), poslednjih par sezona visoko se kotira u okviru lige, i jedan je od kandidata za plasman u viši rang, međutim uvek je nešto malo falilo. Trenutno se sastav Višesave nalazi na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22.

Ekipa je jesenji deo odigrala u promenjivoj formi, ali je glavni krivac za nešto slabiji plasman sigurno to što u poslednje tri ligaške utakmice tim nema pobedu, u tom periodu osvojen je samo jedan bod.

Prvi duel ova dva tima igran u Bajinoj Bašti završen je pobedom domaćina rezultatom 3:1.

Jedinstvo (Kalenić) - Višesava (Bajina Bašta)

Subota, 2. mart od 14 časova

Teren u Kaleniću

BONUS VIDEO: